Reborn

Burgum

Reborn

Burgum

D.m.v. een voetenbad wordt uw lichaam via elektrolyse geprikkeld om al haar/zijn afvalstoffen los te laten en dat ziet u dan ook met eigen ogen te voorschijn komen. Via de huidporieen van uw voeten verlaten de afvalstoffen uw lichaam en u zult versteld staan over wat u te zien krijgt.

 

De voetenbak wordt gevuld met gewoon leiding/kraanwater en wat zout voor neutralisatie. U wordt d.m.v. een polsbandje aangesloten aan een apparaat die dan uw lichaam op afvalstoffen afscant en deze daar waar ze zich hebben vastgeplakt stimuleren/prikkelen om los te laten. 

 

Zo kan het zijn dat u ineens een bruinachtige kleur tussen uw voeten tevoorschijn ziet komen dat geeft dan aan dat uw lever overwerk heeft moeten verrichten door bijv. medicijngebruik, maar ook andere kleuren kunnen tevoorschijn komen die dan corresponderen met een overbelast orgaan of weefsel, zoals de gal/gewrichten, enz. Zelfs een aanwezige schimmelinfectie of de aanwezigheid van metaaldeeltjes in uw lichaam komen tevoorschijn in een detox-voetenbad.

 

 

 

Voor de behandeling .....

 

Na de behandeling .....

   

 

 

I.p.v. klysma’s die vervelende krampen kunnen geven en dus niet prettig zijn om te ondergaan, is dit een prachtige en pijnloze oplossing om het teveel aan afvalstoffen uit uw lichaam te krijgen.

Hierdoor zult u zich een stuk prettiger voelen en meer energie krijgen, want opgehoopte afvalstoffen kunnen voor allerlei gezondheidskwaaltjes leiden zoals oververmoeid, gewrichts- en spierklachten c.q. pijnen, overgewicht, hoofdpijn, maag- darmstoornissen, allergische huiduitslag, jeuk, een doffe grauwe huid, slap futloos haar, enz.  

 

Een detox-voetenbad kuur duurt normaal gesproken hooguit 10 weken, d.w.z. dan is het water niet meer gekleurd en geeft dus aan dat al uw afvalstoffen die uw lichaam tot nu toe overbelasten zijn verdwenen, maar het kan best zijn dat u maar 5 of 8 behandelingen nodig heeft.

Dit is afhankelijk van uw levensstandaard, d.w.z. rookt u, drinkt u regelmatig koffie of alcohol, sport u wel of niet, enz.

 

Een behandeling duurt in totaal 30 minuten, 20 minuten scannen en daarna een voetenmassage van 10 minuten zodat u a.h.w. op wolken loopt wanneer u weer huiswaarts keert!

 

De kosten zijn met opzet laag gehouden vergeleken met andere instellingen, omdat mijn motto is: een ieder moet het kunnen betalen en moet het dus kunnen ondergaan.

 

Zoeken