Reborn

Burgum

Reborn

Burgum

Iedereen weet ondertussen wel dat de zon qua licht en warmte een positieve invloed heeft op ons lichamelijk en geestelijk systeem. Door de omzetting van vitamine A en vooral ook vitamine D, wat goed is voor de botten/spieren en ons humeur.


Door daglicht tekort kan het geestelijk systeem van ons lichaam, in combinatie met allerlei tegenslagen zoals: verlies van werk/baan, partner (door ziekte of scheiding), opgelopen spanning op de werkvloer of thuis in de relationele sfeer, behoorlijk in de war raken.

We raken hierdoor gefrustreerd en worden kortaf of we raken in het ergste geval in een depressie.

Dit kan zowel  jong als oud overkomen, pubers mede door de sociale druk van presteren en ouderen door bijv. het alleen zijn en dus geen feedback krijgen.


I.p.v. door de huisarts voorgeschreven  anti-depressiva te gaan slikken zou u eerst ook eens een daglicht kuur kunnen proberen in combinatie met extra Magnesium-Citrate te slikken, dit is een natuurlijke spier- en zenuw-ontspanner.

Bent u al aan een anti-depressiva dan kan de daglicht kuur ook in combinatie, want u mag nooit zonder toestemming van de arts zo maar stoppen met de anti-depressiva.

De sessie bestaat uit 3x per week, dus om de dag een 20 minuten. Na 2 weken 2x per week gedurende de donkere maanden vooral tussen eind november en eind februari.

 

Zoeken