Reborn

Burgum

Reborn

Burgum

De Dorn-therapie is afkomstig uit Duitsland, daar is het al lang een wijdverbreide en bewezen behandelwijze.


 

Het richt zich op het corrigeren van beenlengte verschil, wanneer dit de oorzaak van de klachten blijkt te zijn. Op een niet zo heftige manier als het kraken, worden benen, bekken, ruggengraat, nek en zo nodig ook kaak rechtgezet. 


Door scheefstand van 1 of meerdere wervels kunnen betreffende zenuwen beklemd raken, bovendien ook door slijtage van tussenwervelschijven  komt er een onaangename druk op de desbetreffende zenuwen die zich als pijn en/of uitvalsverschijnselen  uiten. Het is een intensieve behandeling voor zowel de cliënt alsook voor de behandelaar, maar met ook het benodigde thuis/huiswerk levert deze behandeling na gemiddeld 3x verbazingwekkende resultaten.


Na, ook, deze behandeling is het aangeraden rustig aan te doen en veel water te drinken, er vindt een re-setting plaats en dat levert dan ook even enige stijfheid of spierpijnen op, maar na ongeveer 3 behandelingen merkt u dat de oorspronkelijke klacht waar voor u kwam is verdwenen. Ik vind het naast de Shiatsu en de cupping een zeer doeltreffende behandeling. Mocht u meer willen weten over deze behandeling dan kunt u eventueel of zelf googlen of bij mij terecht voor mondelinge update.

 

Zoeken